Picture

Extras electronic

Economie de timp

fără a te deplasa la bancă

Siguranță sporită

prin aplicarea semnăturii digitale

ZERO costuri

și comoditate în utilizare

Extrasul de cont curent/depozit, în format electronic și cu semnătura digitală a băncii, este transmis gratuit și în mod automat pe e-mail (poți stabili trei adrese de e-mail pentru recepționarea extraselor electronice pentru toate conturile curente/de card sau pentru fiecare cont în parte).

 • Extras Lunar - transmis în prima zi a următoarei luni de gestiune, include documentele confirmative semnate, aferente operațiunilor efectuate la cont.
 • Extras Zilnic - transmis în fiecare zi, până la ora 12:00.

Avantajele tale

 • Îți poți organiza eficient timpul, fără a sta în rând la ghișee
 • Ai siguranță sporită prin aplicarea semnăturii digitale a băncii și prin parola de securitate pe care o stabilești tu însuți
 • Ai toată informația la îndemână, extrasul electronic zilnic fiind transmis împreună cu documentele electronice aferente acestuia: ordinele de plată primite/emise, avizele de debit schimb valutar, etc. 
 • Ai comoditate în utilizare cu ZERO costuri
 • Extrasul electronic are valoare juridică la prezentarea în format electronic către persoane terțe (ex. SFS)

Mai multe detalii

Cerințe tehnice

Cerințe tehnice pentru setarea serverului de e-mail

Pentru a recepționa extrasele electronice, asigurați-vă că serverul de e-mail este setat corect:

 1. SPF este setat corect
 2. Numele de domain și adresa IP a serverelor SMTP nu se regăsesc în liste blocate la nivel global (ex.: spamcop, SORBS, etc)
 3. Numele de domain *@otpbank.md este adăugat în excepții la verificare content și atașament mesaje
 4. Este asigurată posibilitatea de primire a mai multor mesaje de la *@otpbank.md într-un interval de timp scurt. Recomandăm companiilor ce prezintă un grup de întreprinderi și nu pot asigura setarea respectivă, să stabilească în mod uniform adresele electronice în raport cu numărul de conturi
 5. La nivel de server local este asigurată posibilitatea recepționării scrisorilor de 10 Mb (dimensiunea maximă posibilă a unui fișier cu extrase electronice, expediat de bancă)