Acțiuni de sprijin pentru cetățenii ucraineni

Acțiuni de sprijin pentru cetățenii ucraineni

Dragi cetățeni ucraineni,

În semn de susținere și solidaritate în această situație fără precedent, am întreprins un șir de acțiuni menite să vă faciliteze accesul la produsele și serviciile bancare de care aveți nevoie.

Astfel, am mobilizat întreaga echipă OTP Bank pentru a vă oferi consiliere și sprijin în derularea operațiunilor bancare, în regim prioritar.

Prin urmare, în oricare din sucursalele OTP Bank veți avea posibilitatea să:

  • Obțineți acces gratuit la aplicația OTP Internet și Mobile Banking, care vă permite să gestionați conturile bancare și să efectuați transferuri în lei și valută, în condiții avantajoase.
  • Retrageți numerar de la bancomatele OTP Bank fără comision. OTP Bank nu percepe comisioane pentru operațiunile retragerile numerar de pe cardurile bancare emise în străinătate, nu doar în situații de urgență, ci în regim normal. Totuși, ținem să vă informăm că ar putea fi aplicate unele comisioane de către băncile emitente.
  • Retrageți numerar de pe card în limitele stabilite de către banca emitentă a cardului Dumneavoastră. OTP Bank nu stabilește careva limite. Echipa noastră monitorizează constant situația și suplinește bancomatele cu numerarul necesar. Bancomatele OTP Bank pot fi ușor remarcate prin culoarea verde specifică brandului OTP Group, prezent și în Ucraina. Mai multe detalii aici.
  • Efectuați operațiuni de schimb valutar cu hrivna ucraineana. Detalii aici


Cea mai importantă resursă de care dispunem – este cea umană. Pe lângă servicii bancare, aveți încredere că echipa noastră vă va oferi sprijin în orice împrejurare sau subiect, nu ezitați să vă exprimați necesitățile.

Vă vom informa constant despre alte acțiuni de sprijin, pe care le vom întreprinde în timpul apropiat!

Solidari pentru pace!

 

Distribuie pe Facebook