OTP Bank lansează a patra ediție a programului Internship Premium

OTP Bank lansează a patra ediție a programului Internship Premium


În perioada 14 mai – 7 iunie,  30 de studenți din diferite instituții universitare din țară vor parcurge programul de Internship Premium în cadrul OTP Bank.

Stagiarii vor forma o viziune holistică a domeniului bancar și alături de mentori – angajați ai băncii, vor dezvolta abilități în domenii specifice precum analiză financiară, creditare, marketing, riscuri, produse digitale, resurse umane și altele.  

Programul intens dar captivant, include interacțiuni zilnice cu specialiști bancari, discuții cu membrii comitetului executiv al băncii, sesiuni practice în un domeniul de interes și sarcini individuale. Iar stagiarii ce vor finaliza cu succes programul vor avea posibilitatea să se angajeze în cadrul băncii, în funcție de evaluarea finală și posturi disponibile.

Daniela Popa, studentă în anul III, Facultatea Finanțe și Bănci, ASEM, a împărtășit așteptările sale de la program: ”Aș dori să înțeleg mai aprofundat diverse departamente bancare. În același timp, deja am făcut cunoștință cu unul dintre mentori – Andreea Efros, analist din cadrul Echipei Aprobare Credit Risc. Andreea este o inspirație - e deschisă și generoasă cu experiența sa și mă încurajează să dezvolt abilități în domeniul ce mă interesează – creditarea. Cred că în urma stagiului voi putea fi mai sigură la primul post de muncă.”

Internship Premium este desfășurat anual cu participarea studenților din cadrul Universității de Stat a Moldovei, Academiei de Studii Economice, Universității Libere Internaționale și Centrului de Excelență în Economie și Finanțe. Programul se va încheia cu prezentarea lucrărilor practice și premierea participanților.

Distribuie pe Facebook