Al 3-lea iPhone 12 a fost înmânat | Află cum poți deveni unul dintre câștigători

Al 3-lea iPhone 12 a fost înmânat | Află cum poți deveni unul dintre câștigători

De curând, Ludmila Gheorghița a luat un credit pentru nevoi personale de la Mobiasbanca - OTP Group. Nu a ezitat pentru ca a găsit la noi unele dintre cele mai avantajoase condiții.

“Aveam nevoie de resurse suplimentare pentru procurarea unui automobil, motiv pentru care am studiat ofertele de la mai multe bănci. Condițiile oferite de Mobiasbanca – OTP Group au fost cele mai potrivite pentru mine și familia mea.” ne spune Ludmila Gheorghița, cea de-a treia câștigătoare al unui iPhone 12.

“Când am fost telefonată și anunțată că am câștigat un telefon, am rămas șocată deoarece nu m-am așteptat la așa surpriză plăcută. Mulțumesc mult celor de la Mobiasbanca – OTP Group pentru cadoul oferit.” – afirmă Ludmila Gheorghița, cea de-a treia câștigătoare al unui iPhone 12.

“Suntem alături de clienții Mobiasbanca – OTP Group în orice etapa a vieții lor, oferindu-le produse și servicii bancare în condiții avantajoase și pentru cele mai ambițioase planuri. Înmânez acest premiu cu o deosebită plăcere, admirație și recunoștință, unui angajat al sectorului medical, antrenat zi de zi în lupta cu virusul nemilos. Mobiasbanca – OTP Group, la rândul său, asigură respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infecției COVID-19 în toate sucursalele sale, oferind deopotrivă posibilitatea de a aplica online pentru credite și de a beneficia de toate avantajele unei bănci de la distanță, prin intermediul noii soluții OTP Internet și Mobile Banking.” – declară Petru Delinschi, Vicepreședinte al Comitetului Executiv – Director Comercial Retail Banking.

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 7 telefoane iPhone 12 rămase în joc. Aplică până pe 12 iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Tu poți fi următorul câștigător!

Vezi detalii aici sau contactează Call Center la +373 22 256 456 și solicită o programare cu un consilier al băncii.

Aici poți consulta și Regulamentul Campaniei.

Pune-ți dorințele pe upgrade
cu Mobiasbanca - OTP Group

 

Distribuie pe rețelele de socializare