Proiect salarial

Ideal pentru plata salariilor în condiţii sigure şi avantajoase

Proiectul Salarial prevede:

 • Alimentarea sigură şi comodă cu: salarii, burse, alocaţii, alte drepturi băneşti;
 • Alimentarea conturilor cu carduri ataşate ale angajaţilor, studenţilor şi altor tipuri de beneficiari ai: întreprinderilor, instituţiilor bugetare, universităţilor, liceelor, şcolilor etc.

 

Avantajele de care beneficiază compania Dvs:

 • Siguranţă — eliminarea riscurilor de pierdere a mijloacelor băneşti în procesul de manipulare şi/sau transport al numerarului;
 • Costuri reduse — eliminarea cheltuielilor legate de gestiunea numerarului şi organizarea casieriei;
 • Rapiditate şi simplitate — salariile angajaţilor vor fi puse la dispoziţia lor rapid şi cu un efort minim din partea Dvs — transmiteţi ordinul de plată cu suma totală şi lista centralizată a angajaţilor cu sumele salariale pentru fiecare. Banca va transfera suma de plată în conturile salariaţilor în aceeaşi zi;
 • Acces la ofertele dedicate companiei pentru alte produse bancare;
 • Confidenţialitatea salariilor.

În cazul că doriţi să beneficiaţi de avantajele menționate, aveţi posibilitatea de-a adera la unul din pachetele de produse, oferite de către bancă.

În acest fel, veţi putea beneficia de o gamă largă de produse şi servicii bancare, printre care Cardul Business și serviciul Business Internet Banking, cu comisioane cu tarif preferenţial.
 

Schema de lucru cu proiectul salarial:

Avantajele de care beneficiază salariaţii Dvs:

 • Primirea salariului fără comisioane suplimentare;
 • Acces la propriile resurse, prin retrageri de numerar și plata la comercianți, 24/24; 7 zile din 7, atât în ţară, cât şi în străinătate, la orice bancomat sau POS terminal, care afişează sigla Mobiasbancaestro sau MobiasbancasterCard;
 • Siguranţa păstrării banilor proprii — prin eliminarea riscurilor deţinerii de numerar. În cazul pierderii sau furtului cardului este necesar de apelat Call Center pentru a solicita blocarea cardului şi banii din cont vor fi în siguranţă;
 • Modalitate comodă de achitare a produselor şi serviciilor la comercianţii din ţară şi din străinătate.

IMPORTANT! nu se percepe comision pentru cumpărăturile efectuate cu cardul la comercianţii din ţară şi din străinătate!

 

Mobiasbancai mult ca atât:

 • Dacă are nevoie urgent de bani, angajatul poate utiliza fondurile băncii oferite sub forma unui credit overdraft direct pe contul de card salarial, în sumă de până la 3 salarii nete;
 • Bani în plus - pentru disponibilul din cont se calculează şi se achită dobândă;
 • Angajatul are posibilitatea de a solicita emiterea cardurilor de debit suplimentare la contul propriu, pentru membrii familiei, cu posibilitatea setării unor limite de utilizare;
 • Asigurarea securităţii cardului prin diferite metode oferite de bancă.

Încheind convenţia de proiect salarial cu Ma, angajaţii Dvs vor putea beneficia de oferte comerciale create special pentru ei, în condiţii preferenţiale (credite, depozite, plăţi programate, asigurări de card etc)

► Oferte comerciale speciale pentru angajaţi — în cadrul Proiectelor Salariale

♦ Overdraft salarial

Creditul overdraft este o rezervă de bani pe care banca o pune la dispoziţia clientului la cardul salarial, în baza convenţiei de achitare a salariilor încheiate între bancă şi companie.

Overdarftul poate fi utilizat parţial sau integral. Dobânda se achită doar pentru suma efectiv utilizată şi pentru zile de utilizare.

♦ Card de debit suplimentar

Dacă deţineţi un card salarial şi doriţi să asiguraţi membrii familiei cu fonduri pentru situaţii mai mult sau mai puţin neprevăzute, acum aveţi această posibilitate la jumătate de preţ — solicitaţi emiterea unuia sau a mai multor carduri suplimentare ataşate contului de salariu.

Emiterea unui asemenea card oferă un plus de siguranţă a disponibilităţii resurselor din cont. Pentru dumneavoastră, în situaţiile în care pierdeţi sau uitaţi cardul de bază, veţi putea utiliza resursele din contul salarial cu cardul suplimentar. Iar pentru membrii familiei dumneavoastră, în situaţiile când intervin cheltuieli neprevăzute, cardul suplimentar va asigura acces la fondurile din contul dumneavoastră de salariu şi vă va scuti de multă bătaie de cap.

Totodată, dacă doriţi un card în MDL care să nu fie ataşat contului salarial, ci la unul valutar, în EUR sau USD, aveţi această posibilitate la un comision redus pentru deservirea anuală.

♦ Asigurare card

Acest serviciu oferă mult mai multă siguranţă: scuteşte deţinătorul de card de cheltuielile ocazionate de refacerea cardului, a documentelor de identitate şi/sau a cheilor (de la casă, maşină sau safeu la Ma) pierdute sau furate concomitent cu cardul.

Mobiasbancai mult decât atât, dacă optaţi pentru asigurarea de card, vi se va compensa valoarea telefonului mobil pierdut împreună cu cardul (doar în rezultatul unui jaf sau tâlhării).

♦ Reduceri la credite

Orice angajat al companiilor care au încheiate convenţii de Proiect Salarial cu banca poate beneficia de reduceri speciale la dobânda creditelor.

IMPORTANT: acum nu mai sunteţi nevoiţi să vă deplasaţi la bancă pentru achitarea ratelor la credite, ele fiind achitate automat din contul de salariu. Trebuie doar să vă asiguraţi că la data de plată aveţi bani suficienţi în cont pentru achitarea ratei. Nu se percepe comision adiţional pentru această opţiune. Află mai multe

♦ Plăţi programate

Orice deţinător al unui card salarial are acum posibilitatea de a-şi programa plăţile şi transferurile din contul pe care îl deţine.

Fie că se doreşte achitarea lunară a serviciilor comunale cu sume fixe, fie suplinirea contului de depozit, fie transferul regulat al unei sume fixe pe contul membrilor familiei, acum este mai simplu ca niciodată – în baza unei cereri depuse la filialele băncii, sunteţi scutiţi de grija plăţilor regulate şi câştigaţi mai mult timp pentru dumneavoastră. Află mai multe

♦ Depozite

Având un depozit bancar deschis la Ma, acum aveţi posibilitatea să optaţi pentru transferul dobânzii direct la cardul salarial. Trebuie doar să depuneţi la bancă o cerere corespunzătoare. Nu se percepe comision adiţional pentru această opţiune. Află mai multe

♦ Transferuri

Dacă beneficați de transferuri băneşti în EUR din Italia, aveţi posibilitatea de a le primi în condiţii extrem de avantajoase şi direct pe contul de card salarial.

În cazul că încă nu sunteţi client al Ma, dar doriţi să beneficiaţi de avantajele Proiectului Salarial sau sunteţi interesaţi de produsele şi serviciile prestate, consilierii băncii vă stau la dispoziţie pentru a vă acorda toată asistenţa și informaţii adiţionale de care aveţi nevoie.

Puteţi afla mai multe detalii, apelați Call Center numărul de telefon 022 256-456, disponibil 7 zile din 7, 24/24 h.

Documente utile:

Cerere deschidere proiect salarial

Cerere de deschidere a contului de salariu