Prin potenţialul creativ şi inovativ, putem mişca lucrurile din loc

17 Nov 2016

Care este diferenţa dintre idee de afaceri şi proiect de afaceri? Care este reţeta succesului pentru a accesa finanţarea necesară? Cu ce provocări s-ar putea confrunta antreprenorii la început de cale?

Răspunsuri la aceste întrebări, precum şi istorii de succes, istorii de viaţă au fost relatate de Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO al Mobiasbancă Groupe Société Générale, la întâlnirea de miercuri, 16 noiembrie, cu tinerii antreprenori, organizată de Dreamups Innovation Campus.

Evenimentul a fost o oportunitate excelentă de transfer de cunoştinţe de la un manager cu o experienţă unică pentru piaţa antreprenorială din Republica Moldova, Ridha Tekaia, care a activat în mai multe ţări şi care excelează timp de 29 de ani în domeniul financiar-bancar. Tinerii au socializat cu managerul Mobiasbancă, au interacţionat şi au făcut notiţe cu privire la reţeta de succes în afaceri. Iar ideea este că... „nu există o reţetă universală de succes. Există abordare corectă, analiză, multă muncă, pasiune şi ambiţie de a reuşi”.

„Prin potenţialul creativ şi inovativ, putem mişca lucrurile din loc”, a specificat Ridha Tekaia, încurajând tinerii antreprenori să muncească în continuare pentru succesul în afaceri.

Din mai 2016, BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. este partener al Acceleratorului de inovații și antreprenoriat Dreamups Innovation Campus, o organizație de tineri inovativi și viitori oameni de afaceri.