Mobiasbancă a participat la primul HOSPICE BIKE TOUR

21 Jun 2016

În perioada 15-20 iunie 2016 s-a desfăşurat primul tur pe bicicletă cu scop caritabil „de la HOSPICE la HOSPICE pe două roţi” – HOSPICE Bike Tour 2016.

Mobiasbancă s-a alăturat acestei cauze cu scopul de a acorda suportul necesar pentru îngrijirea paliativă a copiilor şi adulţilor bolnavi incurabil.

Echipa de voluntari, susținători ai acestei cauze, au parcurs 563 km în doar 5 zile pentru a ajunge la destinaţia finală - HOSPICE Casa Speranţei din Bucureşti. Unicul reprezentant din sistemul bancar, dnul Damien Granier, COO al băncii, și-a adus aportul la prin implicarea personală pentru atingerea scopului turneului. Ne exprimăm admirația şi respectul pentru toți entuziaștii cu inimă mare!

Mobiasbancai aveţi posibilitatea de face o donaţie pentru această cauză caritabilă pânâ pe 25 iunie pe https://guvern24.md/en/projects/hospice-bike-tour/

HOSPICE Angelus Moldova, fondată în anul 2001, este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile.